karmahåndværkeren tilbyder gulvslibning i Århus på alle slags trægulve. Slibning af gulv i Århus og omegn.

Gulvslibning giver dig helt nyt gulv

Har dit trægulv store hakker og ridser eller er der farveforskel i lakken og træet? Så bør du give dit trægulv en fuldslibning. Efter denne fuldslibning kan man benytte den behandling, man ønsker, således at gulvet fremstår som helt nyt.

Jeg kommer gerne ud og vurdere, hvad der giver mening for jeres gulve. Jeg laver gerne et uforpligtende tilbud

Gulvafslibning Århus

Er dit trægulv beskidt, ridset eller misfarvet? Ved hjælp af gulvslibning kan man efterfølgende give trægulvet en behandling, dette vil give en bedre holdbarhed. Derudover får trægulvet et helt nyt og flot udseende.

Finpudsning, mellemslibning eller fuldslibning er behandlinger, der kan anvendes alt efter, hvilket behov trægulvet har.

Helt grundlæggende tages der udgangspunkt i trægulvets tilstand. Er dit trægulv meget snavset, har store forskelle i farven, enten i olien eller lakken? Her vil den bedste løsning være fuldslibning. Denne form for behandling benyttes også, hvis gulvet har dybe ridser og skrammer.

Har dit gulv derimod små ridser og et minimalt lag af snavs, så vil en mellemslibning være tilstrækkelig.

Gulvafhøvling vil være nødvendig, hvis gulvet har skævheder, er blevet fuldmalet eller behandlet med fernis.

Karma håndværkeren efterlader altid dit trægulv i god stand.

Der skal altid foretages en gulvbehandling efter gulvslibning, hvad enten det er mellemslibning eller fuldslibning. Alt efter udseende, træsort og type af gulvbehandling er der forskellige former for behandlinger til dit trægulv.

Karma håndværkeren efterlader ikke kunden, førend der er 100% tilfredshed fra kundens synsvinkel. Karma håndværkeren bestræber sig på at levere arbejde udført i høj kvalitet samt give dig en professionel service.

Kontakt mig omkring dine behov

Mellemslibning Århus og omegn

Ønsker du vedligeholdelse af dit trægulv?

Hos karma håndværkeren mener vi at et trægulv er rustikt og smukt. En mellemslibning benyttes, hvis der forekommer mindre ridser eller snavs på trægulvets overflader.

Mellemslibning af dit trægulv er vigtigt, hvis du ønsker, at vedligeholde dit trægulv, så det forbliver flot og rent. Det anbefales, at du hvert andet år mellemsliber dit trægulv, specielt hvis det ligger i områder, hvor der er større sandsynlighed for, at dit trægulv bliver ridset eller beskadiget. Efter denne mellemslibning kan du give trægulvet den efterbehandling du ønsker.

Mellemslibning udføres fra 60,- kvadratmeteren uden behandling.

Fuldslibning Århus og omegn

Trænger dit trægulv til en kærlig hånd?

Synes du dit gamle, slidte og skæve trægulv trænger til, at blive skiftet ud, da det ikke står til at redde? Her tager du fejl. Karma håndværkeren står klar til at give dit trægulv en hjælpende hånd, så det kan komme til at se pænt og ordentligt ud igen. Fuldslibning kan oprette skaderne i dit trægulv.

Fuldslibning udføres fra 105,- kvadratmeteren uden behandling.

 

Slibning af gulv i Århus

Skal dit gulv slibes og trænger til en kærlig hånd? – Så er Karmahåndværken lige dit valg. Vores ekspertise indenfor slibning af gulv i Århus og omegn er i top. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi har mange tilfredse kunder igennem årerne. Hold dig ikke tilbage med at tage kontakt til os. Vores venlige personale er altid klar på at svare på spørgsmål.

Gulvafslibning pris 

Ikke altid går høj kvalitet og pris sammen. Men i dette tilfælde gør det. På trods af vores lave priser tilbyder vi gulvafslibning i høj kvalitet. Vi går på intet tidspunkt på kompromis med kvaliteten hos Karmahåndværkerne. Forarbejdet, eksekveringen, efterbehandlingen og oprydningen er altid i top. Hos Karmahåndværkerne går vi op i detaljerne og ved, at jeres hjem er helligt. Derfor passer vi på det, som vores egen.

Hvad er prisen på en gulvafslibning hos Karmahåndværkerne? Dette varierer fra opgave til opgave, men priserne er altid konkurrencedygtige. Priserne starter fra 60,- kvadratmeteren uden behandling.

Vores konkurrencedygtige priser, giver dig muligheden for at ansætte en professionel og serviceminded virksomhed der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Gulvafslibning pris Århus

Vi har gennem årerne tilbudt mange kunder gode priser og højt kvalitetsarbejde. Derfor er vi sikrer på, at vi også i fremtiden kan tilbyde jer et resultat i vil være yderst glade for. Kundens ønsker og behov er noget vi indfrier og oveni dette medfølger der altid priser, hvor mange vil finde acceptabel.  Trænger dit gulv til en kærlig hånd, så er Karmahåndværkerne netop dit valg.

Pris på gulvafslibning i Århus

Hvis du bor i Århus eller omegn, er du altid velkommen til at kontakte os, Vi står til rådighed for jer og vil servicere vores mange kunder.

Prisen på gulvafslibning i Århus vil varier fra kunde til kunde. Der mange forskellige faktorer og hensyn der skal tages stilling til. Er i derfor nysgerrig på, hvad jeres pris kommer til at være? Tøv ikke med at kontakte os for at få den eksakte pris på dit kommende projekt. Karmahåndværkerne garanterer de Århusianske borgere en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt mig omkring dine behov
Træbrædder efter gulvslibning