karmahåndværkeren tilbyder gulvslibning på alle slags trægulve

Gulvslibning giver dig helt nyt gulv

Har dit trægulv store hakker og ridser eller er der farveforskel i lakken og træet? Så bør du give dit trægulv en fuldslibning. Efter denne fuldslibning kan man benytte den behandling, man ønsker, således at gulvet fremstår som helt nyt.

Jeg kommer gerne ud og vurdere, hvad der giver mening for jeres gulve. Jeg laver gerne et uforpligtende tilbud

Gulvafslibning

Er dit trægulv beskidt, ridset eller misfarvet? Ved hjælp af gulvslibning kan man efterfølgende give trægulvet en behandling, dette vil give en bedre holdbarhed. Derudover får trægulvet et helt nyt og flot udseende.

Finpudsning, mellemslibning eller fuldslibning er behandlinger, der kan anvendes alt efter, hvilket behov trægulvet har.

Helt grundlæggende tages der udgangspunkt i trægulvets tilstand. Er dit trægulv meget snavset, har store forskelle i farven, enten i olien eller lakken? Her vil den bedste løsning være fuldslibning. Denne form for behandling benyttes også, hvis gulvet har dybe ridser og skrammer.

Har dit gulv derimod små ridser og et minimalt lag af snavs, så vil en mellemslibning være tilstrækkelig.

Gulvafhøvling vil være nødvendig, hvis gulvet har skævheder, er blevet fuldmalet eller behandlet med fernis.

Karma håndværkeren efterlader altid dit trægulv i god stand.

Der skal altid foretages en gulvbehandling efter gulvslibning, hvad enten det er mellemslibning eller fuldslibning. Alt efter udseende, træsort og type af gulvbehandling er der forskellige former for behandlinger til dit trægulv.

Karma håndværkeren efterlader ikke kunden, førend der er 100% tilfredshed fra kundens synsvinkel. Karma håndværkeren bestræber sig på at levere arbejde udført i høj kvalitet samt give dig en professionel service.

Kontakt mig omkring dine behov

Mellemslibning

Ønsker du vedligeholdelse af dit trægulv?

Hos karma håndværkeren mener vi at et trægulv er rustikt og smukt. En mellemslibning benyttes, hvis der forekommer mindre ridser eller snavs på trægulvets overflader.

Mellemslibning af dit trægulv er vigtigt, hvis du ønsker, at vedligeholde dit trægulv, så det forbliver flot og rent. Det anbefales, at du hvert andet år mellemsliber dit trægulv, specielt hvis det ligger i områder, hvor der er større sandsynlighed for, at dit trægulv bliver ridset eller beskadiget. Efter denne mellemslibning kan du give trægulvet den efterbehandling du ønsker.

Mellemslibning udføres fra 60,- kvadratmeteren uden behandling.

Fuldslibning

Trænger dit trægulv til en kærlig hånd?

Synes du dit gamle, slidte og skæve trægulv trænger til, at blive skiftet ud, da det ikke står til at redde? Her tager du fejl. Karma håndværkeren står klar til at give dit trægulv en hjælpende hånd, så det kan komme til at se pænt og ordentligt ud igen. Fuldslibning kan oprette skaderne i dit trægulv.

Fuldslibning udføres fra 105,- kvadratmeteren uden behandling.

Kontakt mig omkring dine behov
Træbrædder efter gulvslibning