Køkkenmontering

Vi hjælper med køkkenmontering

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Hos Karma Håndværkeren udfører vi de mindre opgaver inden for snedkerfaget i Østjylland – primært inden for Århus, Randers og Silkeborg området.

Er du i tvivl om vi kan udføre arbejdet for dig, så tøv ikke med at ringe. Det er altid gratis at spørge og vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud. Foruden disse småopgaver udfører vi også malerarbejde samt gulvslibning.

Karma Håndværkeren

Pris på montering af køkken

Hvad koster montering af køkken? Der er flere aspekter, som har en indflydelse på prisen. Der kigges blandt andet kigget på, hvor stort et køkkenet er, og hvad det kræver af montere dette.

Et stort køkken tager, som udgangspunkt længere tid end et lille køkken. Igen er der mange facetter, der spiller en rolle. Er gulvet skævt, er der mange vinkler i rummet? Alt dette er med til at påvirke prisen. Vi forstår, at køkkenmontering kan være en stor investering, og derfor sørger vi altid for, at give et gennemsigtigt og overskueligt tilbud på montering af jeres køkken. 

Hvad bliver så prisen på montering af et køkken? – Ring ind og få et uforpligtende tilbud.

Sådan foregår køkkenmontering

Hos Karma Håndværkeren tilbyder vi omfattende køkkenmonteringstjenester. Vores faguddannede håndværkere sikrer, at dit køkken bliver installeret korrekt, og at du slipper for besværet. Vi tager os af hele processen, fra planlægning og design til den endelige installation og afsluttende finish.

Vores team af håndværkere har bred erfaring med køkkenmontering, og vil sikre at jeres specifikke krav og ønsker bliver opfyldt Forud for køkkenmonteringen vil vi tage en snak med jer omkring processen og jeres behov. Herefter vil vi igennem hele processen sikrer os, at i får de nødvendige samt kompetente rådgivning og opdatering dertil. Vi stopper ikke vores arbejde før i som kunder er tilfreds.

Har i det mindste spørgsmål omkring montering af køkken eller lignende. Så er i mere end velkommen til at kontakte os på mail eller ringe ind.

Vi udfører også

Referencer

Bliv ringet op

Hvis du ønsker at vi skal ringe dig op, kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald.