Om Karma Håndværkeren

Værdigrundlag og forretningsfilosofi

Jeg, Jeppe Borup Sønderkjær, har arbejdet som håndværker i over 20 år. Derudover har jeg i 6 år haft virke som ejendomschef.

Gennem hele mit arbejdsliv har jeg mærket på egen krop, hvor altafgørende det er at begå sig i et sundt og udviklende arbejdsmiljø, hvor ledelsen har fokus på de ansattes trivsel.

I håndværkerbranchen er ovennævnte arbejdsmiljøfokus en stor mangelvare, set med mine øjne.

Netop derfor har jeg startet denne god-karmainspirerede håndværkervirksomhed, som tager udgangspunkt i;

Karmahåndværkeren er et malerfirma med over 20 års erfaring. Igennem mine 20 år har jeg udført arbejde til mange tilfredse kunder. Disse kunder kommer i første række. Jeg prissætter på det rigtige leje med god karma og jeg vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud.

Hos karmahåndværkeren udføres der snedkerarbejde, sprøjtelakering og malerarbejde med høj faglig kvalitet. Ligger opgaven udenfor mit fagområde, kontakter jeg en håndværker, der kan løse opgaven med høj kvalitet.

Karmahåndværkeren vil skabe resultater igennem kundernes ønsker og behov. Opgaven er først fuldført, når jeg har opnået 100% tilfredshed fra kunden.

Socialøkonomisk virksomhed – mit mål

Mit dedikerede mål er at anvende en del af mit økonomiske og mentale overskud til at skabe en arbejdsplads for mennesker, som har brug for vejledning, ansvar og frihed til at kunne overraske sig selv – måske enddog opdage hvor talentfulde mennesker de i virkeligheden er.

Jeg vægter medarbejdertrivsel højt, eftersom jeg har erfaret, at tilfredse medarbejdere udfører et langt bedre stykke arbejde af høj kvalitet, og servicekvaliteten dermed stiger overfor kunderne. Indtil videre er karmahåndværkeren et enkeltmandsfirma. Målet er at ansatte medarbejdere som har troen på godt håndværk og god karma.

Bliv ringet op

Hvis du ønsker at vi skal ringe dig op, kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald.