Værdigrundlag og forretningsfilosofi

Jeg, Jeppe Borup Sønderkjær, har arbejdet som håndværker i over 20 år. Derudover har jeg i 6 år haft virke som ejendomschef.

Gennem hele mit arbejdsliv har jeg mærket på egen krop, hvor altafgørende det er at begå sig i et sundt og udviklende arbejdsmiljø, hvor ledelsen har fokus på de ansattes trivsel.

I håndværkerbranchen er ovennævnte arbejdsmiljøfokus en stor mangelvare, set med mine øjne.

Netop derfor har jeg startet denne god-karmainspirerede håndværkervirksomhed, som tager udgangspunkt i;

 • gode relationer
 • respekt på tværs af faglighed
 • at udløse evt. skjulte ressourcer hos hver enkel medarbejder
 • en dannet fortolkning af skurvognsmodellen

 

Karmahåndværkeren er et malerfirma med over 20 års erfaring. Igennem mine 20 år har jeg udført arbejde til mange tilfredse kunder. Disse kunder kommer i første række. Jeg prissætter på det rigtige leje med god karma og jeg vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud.

Hos karmahåndværkeren udføres gulvafslibning, gulvbehandling, malerarbejde og sprøjtearbejde med høj faglig kvalitet. Ligger opgaven udenfor mit fagområde, kontakter jeg en håndværker, der kan løse opgaven med høj kvalitet.

Karmahåndværkeren vil skabe resultater igennem kundernes ønsker og behov. Opgaven er først fuldført, når jeg har opnået 100% tilfredshed fra kunden.

 

Socialøkonomisk virksomhed – mit mål

Mit dedikerede mål er at anvende en del af mit økonomiske og mentale overskud til at skabe en arbejdsplads for mennesker, som har brug for vejledning, ansvar og frihed til at kunne overraske sig selv – måske enddog opdage hvor talentfulde mennesker de i virkeligheden er.

Jeg vægter medarbejdertrivsel højt, eftersom jeg har erfaret, at tilfredse medarbejdere udfører et langt bedre stykke arbejde af høj kvalitet, og servicekvaliteten dermed stiger overfor kunderne. Indtil videre er karmahåndværkeren et enkeltmandsfirma. Målet er at ansatte medarbejdere som har troen på godt håndværk og god karma.

Profilbillede af karma håndværkeren, Jeppe

Det siger kunderne:

 • Jeppe Borup Sønderkjær tilbød at male alle overflader efter at vi havde bygget en ny pejs og fået snedkereret nyt fast inventar i vores stue.

  Jeppe gik til arbejdet med stor omhu og professionalisme.

  Før arbejdet gik igang, spurgte Jeppe ind til alle facetter i arbejdet,- der afsattes prøver på farver, nuancer, overflader og glanstrin mv., således at alle forventninger blev fint afstemt.

  Jeppe arbejdede hurtigt, fagmæssigt perfekt og med stor omhu. 

  En vigtig detalje, som jeg ikke før har oplevet i samme grad var, at Jeppe ryddede op og gjorde 100% rent, så det færdige arbejde kunne nydes og var lige til at tage i brug efter tørretiden. 

  Efter at have mødt og talt med Jeppe, overlod jeg trygt huset til ham, så han kunne få arbejdsro.

  Jeg kan kun give maler Jeppe mine allerbedste anbefalinger og vil selvfølgelig kontakte ham næste gang vi får brug for en dygtig maler.

  Mariann Poulsen – Arkitekt maa
 • Jeppe er faktisk en rigtig ægte karmahåndværker med solidt fokus på trivsel og de interne processer i virksomheden, samt en solid ydelses palette, karakteriseret ved høj kvalitet, sikker leverance og en tillidsskabende relation over til kunden. Jeg skal selvfølgelig anvende hans ekspertise igen.

  Karlo Mørch – Erhvervspsykolog
 • Jeg anvendte Jeppe Borup Sønderkjær i 2000 til totalrenovering af min lejlighed i Herning. Arbejdet var udført flot og af god kvalitet.

   

  Klaus Jørgensen – Udlejer