Alt i sprøjtelakering

Skal du have sprøjtemalet møblerne?

Det kan næsten ikke undgås, at man får ridser og hakker i sine møbler, hvilket er ærgerligt.

Men heldigvis kan Karmahåndværkeren hjælpe med at sprøjtemale dine møbler, så de kommer til at stå som nye igen. Vi bruger bl.a. den samme maling som møbelfabrikanterne. Derudover bruger vi brandhæmmende maling, polyurethan emaljelak eller CE-mærket maling. Du kan trygt lægge din opgave i vores hænder, da vi har mere end 2 årtiers erfaring.

Hvorfor sprøjtemale sine møbler? Du får 3 gode grunde her

Hvad er prisen på at få sprøjtemalet sine møbler?

Det har en betydning på prisen, hvad du skal have sprøjtemalet og hvor mange møbler der er tale om. Herunder kan du se nogle priseksempler på sprøjtelakering af møbler på nogle af vores mest hyppige opgaver.

Hvilket inventar kan man sprøjtemale?

Der kan bruges spraymaling på stort set alle møbler, som har en overfalde, der kan behandles til formålet. Hos Karmahåndværkeren har vi efterhånden sprøjtemalet alle former for inventar. Man kan se nogle eksempler herunder.

Giv dit gamle køkken en overhaling med sprøjtelakering

Hos Karma Håndværkeren tilbyder vi mange forskellige opgaver inden for sprøjtemaling heriblandt sprøjtemaling af køkkener. Mange vælger at få sprøjtemalet deres køkken frem for at udskifte til et nyt køkken. Sprøjtemaling af køkkener er en prisvenligt alternativ til at investere i et helt nyt køkken. Sprøjtemalingen giver køkkenet et helt nyt look. 

Det første skridt mod et fornyet køkken er at få malet køkkenlågerne. Det kan enten være i en ny farve, der giver køkkenet et helt anderledes udtryk, eller blot i den samme farve, så lågerne kommer til at se nyere ud. Vi løser sprøjtelakeringsopgaver rundt i østjylland særligt omkring Randers og Århus.

Vi hos Karma Håndværkeren sørger for lakeringen af dine køkkenlåger til et god pris. Vi har stor erfaring med sprøjtemaling og sikrer at køkkenet fremstår nyt og med en flot finish i den stil, som i ønsker. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på sprøjtelakering af jeres køkken.

Vi udfører også

Referencer

Ydeligere informationer

Vi står for sprøjtemaling af dine møbler med de bedste materialer
Syrehærdende emaljelak der de fleste steder bliver brugt til sprøjtelakering, lugter desværre forfærdeligt også når du får dine møbler hjem efter lakeringen. Derfor er vi gået over til kun at bruge polyurenthan emaljelak, som er 100% lugtfri og ringfast. Det giver dig følelsen af at du har fået nye møbler, så snart du får dine nymalede møbler med hjem.


Koster polyurethan emaljelak ekstra?
Det koster ikke ekstra, da vi har valgt at denne forbedring skal være uden merpris for dig, da vi tror på at den gode kundeoplevelse, er et der får dig til at vende tilbage og anbefale os til andre.


Vi har markedets bedste priser på lakering af køkkenlåger
Det kan lyde dyrt at få malet alle sine køkkenlåger, men det behøver det slet ikke være. Vi har lave priser på lakering af køkkenlåger, og vi kan faktisk tilbyde dig de bedste priser på markedet. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have malet en enkelt eller ti køkkenlåger – og vi tilbyder dig altid en god pris på malerarbejdet.


Renover køkkenet til billige penge – få malet dine køkkenlåger
Hvis du skulle skifte køkkenet ud med et nyt, så vil det altid være forbundet med en stor udgift. Et nyt køkken er altid dyrt, og kan derfor ikke klares med et lille budget. Drømmer du om et nyt køkken med et andet udtryk, men har ikke råd til at investere i et helt nyt køkken? Du kan sagtens friske dit køkken op og få det til at se nyt ud uden at bruge en helt masse penge.

Lakering af køkkenlåger til en pris hvor alle kan være med
Vi sørger for, at dine køkkenlåger kommer til at se nye og flotte ud – uden at det koster dig meget. Du kan nemlig med vores priser få råd til at renovere og give dit hjem et helt nyt udtryk. Du kan både komme til os med en enkelt skabslåge eller køkkenlåge, men du kan også komme med ti eller flere til os. Vi udfører både store som små opgaver, og der er ikke den udfordring med lakering og sprøjtelakering, som vi ikke tager op. Med vores hjælp opnår du et flot og professionelt resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Lakering af køkkenlåger med 100 % lugtfri lak
Vi anvender en miljøbevidst tilgang til arbejdet med lakering og sprøjtelakering. Derudover anvender vi altid de nyeste metoder og materialer. Den lak, vi anvender, er lugtfri og giver derfor ingen gener, når du får dine nymalede køkkenlåger hjem igen.

Hvad er prisen på sprøjtemaling af døre?
Det er naturligvis forskelligt alt afhængigt af antal af døre, samt hvilken maling der er tale om. Vores priser ligger typisk fra kr. 1000,- for sprøjtemaling af almindelige husstands døre.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder
Vi er medlem af Danske Malermestre, Danske Malermestres garantiordning og dermed med til at sikre dig den bedste kvalitet. Du er mere end velkommen til at kontakte os.

Bliv ringet op

Hvis du ønsker at vi skal ringe dig op, kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald.