Mindre tømrer- og snedkerarbejde foretages

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Hos Karma Håndværkeren udfører vi de mindre opgaver inden for snedkerfaget i Østjylland – Primært inden for Århus, Randers og Silkeborg området.

✔ Udskiftning af døre/vinduer

✔ Køkkenmontering

✔ Konstruktion af terrasse

✔ Opførsel af skillevæg

Alt dette og meget, meget mere. Er du i tvivl om vi kan udfører arbejdet for dig, så tøv ikke med at ringe. Det er altid gratis at spørge og vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud. Foruden disse småopgaver udfører vi også malerarbejde samt gulvslibning.

+45 21 90 55 72Få uforpligtende tilbud
Snedkerarbejde

Professionel rådgivning & service

Hos Karma Håndværkeren går vi utrolig meget op i, at give dig den rigtige rådgivning og udfører jobbet til perfektion. Vi er først færdige, når du er 100% tilfreds med det arbejde vi har udført. Vi starter altid med, at afdække dine behov fuldstændig, så vi har det fulde overblik over dine behov for snedkerarbejde.

Når dine behov er afdækket, får du et utrolig konkurrencedygtigt tilbud på dine opgaver. Hvad end det er udskiftning af vinduer, anlæggelse af terrasse, skur, opsætning af skillevæg, lægning af klik gulv eller noget helt andet, så er du sikret en pris og service helt i top klasse.

Igennem hele processen er du sikret kompetent rådgivning og opdateringer i forhold til, hvordan arbejdet skrider fremad. Som skrevet, så er vi ikke færdige, før du, som kunde, er 100% tilfreds med vores arbejde. Og derfor gennemgår vi selvfølgelig arbejdet med dig for at være sikker på, opgaven er fuldført.