Malerfirma i Århus med høj kvalitet

Som malerfirma i Aarhus udføres der alt malerarbejde, både inde og ude. Hvad enten du skal have spartlet væggene, sat filt/tapet/glasvæv op eller ganske enkelt bare have malet, så står Karma Håndværkeren til rådighed. Her garantereres der høj kvalitet, men stadig til fair og konkurrencedygtige priser.

Vi udfører malerarbejde for både private og erhverv. Alt har interesse, såsom private husstande, boligforeninger, virksomheder samt offentlige institutioner. Erfaringen med alle slags murer og vægge er stor, så vi rådgiver selvfølgelig også hjertens gerne med valget af farve og materialer. Som malerfirma, lever vi af glade kunder og det skal selvfølgelig give mening for begge parter.

Ring for at få gratis sparring ved dit malerarbejde

+45 21 90 55 72

Karma Håndværkeren

  • Malerfirma med +20 års erfaring
  • Ingen uforudsete regninger, du får en fast pris
  • Få uforpligtende sparring og tilbud
  • Alt arbejde udføres
Få uforpligtende tilbud

Pris på malerarbejde

Hvad koster det, at få en professionel maler?

Alt afhængig af opgaven, samt omfang heraf kan priserne for malerarbejdet variere. Fælles for alle opgaver er dog, at der altid gives et uforpligtende tilbud. Enten over telefonen eller ved fremmøde. Jeg kommer rigtig gerne ud til jer og rådgiver om det arbejde, der skal laves. Her snakkes der selvfølgelig om maler prisen samt hvad der skal laves. Her får i også rådgivning omkring hvad der giver mening, om der skal spartles, filt på væggen, tablet, glasvæv eller bare simpel malerarbejde.

Prisen kan afhænge af tidligere farve på væggene, antallet af tidligere overmalinger, samt hvor stort behovet er for reparationer med polyfilla eller spartelmasse. På baggrund af disse punkter kan priserne variere, og Karma Håndværkeren vil derfor finde en rimelig pris til dig.

Du få vil altså altid kunne få et uforpligtende tilbud på din opgave, det koster ikke noget at spørge.

Malerfirma århus i gang med malerarbejde på båd

Grundig maler

Hos Karma Håndværkeren har vi en grundig arbejdsproces, som sikre dig et flot resultat, hver gang. Vi starter altid med en grundig bundbehandling, som sørger for at alle flader blive klargjort og derved har ens overflader. Skal vi male træ, starter vi selvfølgelig med en grundig bundbehandling (og grunder). På denne måde kan det holde i mange år.

Skal der males over flere omgange, skal du huske på, at malingen skal være helt tør, før der kan males igen. Derfor kan det godt være, vi er nødt til at komme ud over flere dage – Så vær særlig opmærksom på dette, hvis du skal fraflytte.

Som maler, sørger vi selvfølgelig også for ikke at svine alle de rene flader til, så vi dækker selvfølgelig alt til med pap og lignende, så vi kun maler de overflader der trænger til det.

Få uforpligtende tilbud