Malerarbejde i Århus

Malerarbejde i høj kvalitet

Som malerfirma udføres der alt malerarbejde, både inde og ude. Hvad enten du skal have spartlet væggene, sat filt/tapet/glasvæv op eller ganske enkelt bare have malet, så står Karma Håndværkeren til rådighed. Her garantereres der høj kvalitet, men stadig til fair og konkurrencedygtige priser.


Vi udfører malerarbejde for både private og erhverv. Alt har interesse, såsom private husstande, boligforeninger, virksomheder samt offentlige institutioner. Erfaringen med alle slags murer og vægge er stor, så vi rådgiver selvfølgelig også hjertens gerne med valget af farve og materialer. Som malerfirma, lever vi af glade kunder og det skal selvfølgelig give mening for begge parter.


Ring for at få gratis sparring ved dit malerarbejde

Karma Håndværkeren

Hvad koster malerarbejder?

Prisen på malerarbejde vil variere afhængigt af flere faktorer. En af disse faktorer er den geografiske placering og den afstand, vi skal køre for at nå frem til projektet. Prisen vil derfor variere baseret på, hvor langt vi skal køre ud.  Derudover vil prisen også variere afhængigt af, hvad der skal males; om det er vægge, loft, fodlister eller karme.

En vigtig faktor er også det totale antal kvadratmeter, der skal males. Jo større området er, desto højere vil prisen være. Yderligere vil antallet af lag, der skal males, påvirke prisen. Nogle projekter vil kræve flere lag maling for at få det ønskede resultat. 

Prisen på malerarbejde vil også afhænge af tidligere farve på væggene, antallet af tidligere overmalinger, samt hvor stort behovet er for reparationer med polyfilla eller spartelmasse. På baggrund af disse faktorer kan priserne variere

For at få en præcis pris på malerarbejdet vil vi altid anbefale at få en uforpligtende vurdering. På den måde kan vi give dig en pris, der er tilpasset dine specifikke behov og omstændigheder. Vi stræber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser og kvalitetsarbejde, der lever op til dine forventninger. Kontakt os gerne for at få en prisvurdering til dit malerprojekt. 

Vi klarer alle typer maleropgaver

Vi udfører forskellige opgaver inden for malerfaget. Uanset hvilken type maleropgave, du skal have udført, sørger vi for at forberede overfladen, hvor den gamle maling fjernes, så overfladen bliver er ren og jævn inden den males. Vi forbereder tapetet, og reparerer eventuelle huller og revner, så I får det bedste resultat.

Få et indblik i hvilke ydelser vi tilbyder inden for maleropgaver:

Efter malingen er påført, kan vi påføre en primer, så der opnås det ønskede udtryk og finish. Derudover behandles overfladen så den beskyttes mod skader og slid. 

Før og efter billeder

Før Efter
Før Efter
Før Efter
Før Efter

Grundig maler

Hos Karma Håndværkeren har vi en grundig arbejdsproces, som sikre dig et flot resultat, hver gang. Vi starter altid med en grundig bundbehandling, som sørger for at alle flader blive klargjort og derved har ens overflader. Skal vi male træ, starter vi selvfølgelig med en grundig bundbehandling (og grunder). På denne måde kan det holde i mange år.

Skal der males over flere omgange, skal du huske på, at malingen skal være helt tør, før der kan males igen. Derfor kan det godt være, vi er nødt til at komme ud over flere dage – Så vær særlig opmærksom på dette, hvis du skal fraflytte.

Som maler, sørger vi selvfølgelig også for ikke at svine alle de rene flader til, så vi dækker selvfølgelig alt til med pap og lignende, så vi kun maler de overflader der trænger til det.

Referencer

Bliv ringet op

Hvis du ønsker at vi skal ringe dig op, kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald.